lauantai 1. helmikuuta 2014

1.2 :'3


Hihi, heij. :D
Joo tota elikkäs, tää päivä meni oikeestaan aivan loistavasti. :3 Käytiin kaverin kanssa säkylän sotilaskodilla - meinasin napata kameran laukusta ja alkaa kuvia napsimaan mutten sitte viittinyt/uskaltanut.  :'P Katotaan et jos joskus pääsee uudestaan ni sitte vois jo napsia, jos siis kamera sattuu sillon olemaan mukana.
Tosiaan, omalta osaa päivä meni hyvin mutta lopulta porukasta päivä päättyi tappioon: Lukko-TPS: 2-0. Vaikka tosiaan kuulemieni mukaan tuomarit olivat puolueellisia Lukolle - tästä tosiaan taidan saada kuulla vielä toodella pitkään.

Sitten ajassa vähän taakseppäin siihen, ennen kuin porukka lähti sinne jäkisotteluun ja itse katosin kaverini luo. Päätettiin leikkiä kameralla ja tässä saattaisi olla ehkä se ' paras/onnistunein ' otos, niitä pahemmin epäonnistuneita ei annettu tänne pistää .. 


Ja sitten tämänpäivän asuuni.. ensinnäkin paitana oli Five Finger Death Punch:in pändipaita, jonka nappasin siskoltani ja siinä päällä mustavalkoinen huppari ...



... housuina oli mustat rikkinäiset farkut, vaikka siinä päivällä väitinkin ettei näillä tule kylmä, kotiin kun kävelin niin mielessäni peruin sanani. Siellä oli sairaan kylmä - eipä toki olisi niin kylmä ollut jollei olisi tuullu, mutta tyhmästä päästä kärsii koko kroppa .. 



.. ja aivan,eilen tullut venäri on paikoillaan :3 ..



.. kenkinä sai tänään - niinkuin nykyään oikeastaan joka päivä - toimia maiharit <3 ..


käsiä lämmitti aiemminkin tässä blogissa näytetyt solkiranekkeet



.. ennen lähtöä oli pakko kiusata ja herättää pikkunen - eikä näytäolevan kovinkaan tyytyväinen herätyksesä ..



Sitten illempaan. Kaverini lähdettyä ajelemaan kotiaan päin, kävin moikkaamassa Jonskia :3 Kyllä, siellä oli ihan pirun kylmä, mutta selvittiin kuitenkin.
Päätin leikkiä vielä kerran kameralla ja otin jääradasta (? tai oli mikä hyvänsä ) kuvan, koska .. no eipä sillä sen suurempaa syytä ollut.



Kuten sanoin, kävin moikkaamassa Jonskia :)



.. tunnustinhan jo että leikin sillä kameralla illemmallakin, ja lisää todisteita siitä



ja tässä vielä lisää .. 



Tähän on hyvä lopettaa, ja omasta puolestani hyvät viikonloput ja olkaahan ihmisiksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti